Παλλουριώτισσα: Μέθυσαν μαζί και μετά δεν τον ήθελε – Δεν έφευγε αυτός και κλήθηκε η Αστυνομία

Παλλουριώτισσα: Μέθυσαν μαζί και μετά δεν τον ήθελε – Δεν έφευγε αυτός και κλήθηκε η Αστυνομία

Ιστορία για γέλια και για κλάματα εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στις 10:30 στην Παλλουριώτισσα, όταν ένα ζευγάρι, που από το μεθύσι δεν κατάφεραν να εξηγήσουν στην Αστυνομία αν είναι μαζί ή αν χώρισαν, καβγάδισε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, οι δύο τους βρίσκονταν σε σπίτι στην Παλλουριώτισσα και έπιναν ποτό. 

Στις 10.30 το βράδυ, ο Αστυνομικός σταθμός Ομορφίτας, δέχτηκε τηλεφώνημα από Λευκορωσίδα, η οποία κατήγγειλε ότι άντρας κάθισε στην αυλή της, μεθυσμένος και δεν έφευγε. 

Σύμφωνα με άλλες πηγές, η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο και συνάντησε τους δύο σε κατάσταση μέθης. 

Μετά από την παρότρυνση της Αστυνομίας στον άντρα για να απομακρυνθεί από την οικία της Λευκορωσίδας, ο ίδιος ήθελε να οδηγήσει. Η Αστυνομία τότε, ζήτησε να του κάνει έλεγχο αλκοόλης (αλκοτέστ), ωστόσο αυτός αρνήθηκε. 

Η Αστυνομία για να τον προστατεύσει τον οδήγησε στον Αστυνομικό σταθμό. 

Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της προσπάθειας απομάκρυνσης του εν λόγω κυρίου, οι Αστυνομικοί προσπαθούσαν να αντιληφθούν τη σχέση μεταξύ της Λευκορωσίδα και του άντρα. Ωστόσο, από τα λεγόμενα τους οι δύο δεν ήταν άγνωστοι, αλλά έμεινε αδιευκρίνιστο αν είναι ή ήταν ζευγάρι, καθώς οι απαντήσεις τους από το μεθύσι ήταν συγκεχυμένες. 

Δήμος Κουγιούντας 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE