Πυρκαγιά στο Πισσούρι: Στη μάχη 9 πυροσβεστικά οχήματα - Αναμένεται να ενισχυθούν οι επίγειες δυνάμεις

Πυρκαγιά στο Πισσούρι: Στη μάχη 9 πυροσβεστικά οχήματα - Αναμένεται να ενισχυθούν οι επίγειες δυνάμεις

Πυρκαγιά ξέσπασε πλησίον της Κοινότητας Πισσούρι και παρά τον αυτοκινητόδρομο μετά από φωτιά σε όχημα.

Σε ανακοίνωσή του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής αναφέρει πως έχουν ανταποκριθεί και επιχειρούν για την κατάσβεση της 4 πυροσβεστικά οχήματα από Επαρχία Λεμεσού, 2 των Βρετανικών βάσεων και 3 του Τμ. Δασών με 15 δασοπυροσβέστες.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, ενεργοποιήθηκε και η Επαρχιακή Διοίκηση για υποστηρικτική βοήθεια. Οι επίγειες δυνάμεις θα ενισχυθούν. «Η πυρκαγιά ξεκίνησε από όχημα το οποίο κάηκε στον αυτοκινητόδρομο και επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα. Την πυρκαγιά στο όχημα κατασβήσαν οι Βρετανικές Βάσεις. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση ανάλογα με την εξέλιξη», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE