Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού - Υπο έλεγχο η πυρκαγιά

Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού - Υπο έλεγχο η πυρκαγιά

Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού

Κανονικά συνεχίζεται πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, όπου νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής, λόγω πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί σε διερχόμενο αυτοκίνητο και επεκτάθηκε ακολούθως σε χωράφια με ξηρά βλάστηση, είχε επηρεαστεί η ορατότητα στον δρόμο και η τροχαία κίνηση, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από Πισσούρι προς Αυδήμου.

Η πυρκαγιά στο όχημα κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που συνεχίζουν γύρω στις 7.00 το απόγευμα, την κατάσβεση της πυρκαγιάς που επεκτάθηκε στην περιοχή. Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο και βρίσκεται σε απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο, με την κυκλοφορία να μην επηρεάζεται και να συνεχίζει κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Οι τέσσερις 17χρονοι που συνελήφθησαν την Κυριακή, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θανάτου του 17χρονου στον προαύλιο χώρο της Τεχνικής Σχολής Πάφου, θα κατηγορηθούν γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και ακολούθως θα αφεθούν ελεύθεροι, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE