Ο Τραμπ πανηγυρίζει για την ανατροπή στο δικαίωμα της άμβλωσης λέγοντας πως... «είναι θέλημα Θεού»

Ο Τραμπ πανηγυρίζει για την ανατροπή στο δικαίωμα της άμβλωσης λέγοντας πως... «είναι θέλημα Θεού»

Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου «ακολουθεί το Σύνταγμα» και «επαναφέρει τα πάντα σε πολιτειακό επίπεδο, όπως θα έπρεπε ανέκαθεν να ισχύει», υποστήριξε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Δεν έκρυβε τη χαρά του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας στο FOX News σχετικά με την ακύρωση της απόφασης για το δικαίωμα της άμβλωσης. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο για... «θέλημα θεού».

Πιο συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε για τον δικό του ρόλο στην εξέλιξη αυτή, επειδή κατά τη θητεία του στον Λευκό Οίκο διόρισε τρεις δικαστές και έτσι έγειρε την πλειοψηφία του Ανωτάτου Δικαστηρίου στο συντηρητικό στρατόπεδο, ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος απάντησε: «Είναι θέλημα Θεού». Η απόφαση «ακολουθεί το Σύνταγμα» και «επαναφέρει τα πάντα σε πολιτειακό επίπεδο, όπως θα έπρεπε ανέκαθεν να ισχύει», πρόσθεσε.

 

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE