Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Το εκρηκτικό ντουέτο ταξίδεψε το κοινό πολλά χρόνια πίσω,στο αλησμόνητο φιλί της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τη Μαντόνα, στα MTV Video Music Awards, του 2003. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο τραγουδίστριες συνεργάστηκαν για το ρεμίξ του «Hung Up» και τα στιγμιότυπα από τον σέξι χορό τους, κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.
Από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της βραδιάς, ήταν όταν η ράπερ έβαλε το πρόσωπό της πολύ κοντά στο κάτω μέρος του σώματος της 63χρονης σταρ, ενώ λίγο αργότερα οι δυο τους αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί, ξεσηκώνοντας ολόκληρο το στάδιο.
Σύμφωνα με το Rolling Stone, η Tokischa είναι από τις τραγουδίστριες - σύμβολα της σεξουαλικής ελευθερίας, που υποστηρίζουν το queer στοιχείο. «Είμαι πολύ χυδαία στους στίχους μου και όλα όσα εκφράζω είναι πολύ αληθινά. Οι άνθρωποι ταυτίζονται με όλα αυτά», είχε πει σε συνέντευξή της.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις