Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου στη Λευκωσία - Βοηθήστε να εντοπιστεί - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου στη Λευκωσία - Βοηθήστε να εντοπιστεί - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του JOSUE BIAMPINGA, 14 ετών, από Κογκό, ο οποίος απουσιάζει από τις 23 Ιουνίου, 2022 από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία.

Ο BIAMPINGA περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,70μ περίπου με μαύρα κοντά μαλλιά ενώ κατά την αναχώρηση του φορούσε μπλε κοντό παντελόνι, άσπρη κοντομάνικη φανέλα και παντόφλες χρώματος καφέ.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του,  να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.