Στην Αθήνα ο Χριστοδουλίδης - Κύριος ομιλητής σε συνάντηση του Israeli-Hellenic Forum

Στην Αθήνα ο Χριστοδουλίδης - Κύριος ομιλητής σε συνάντηση του Israeli-Hellenic Forum

Στην Αθήνα μεταβαίνει τη Δευτέρα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου θα συμμετάσχει στη συνάντηση του Israeli-Hellenic Forum B’nai B’rith World Center.

Η συνάντηση, η οποία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Δένδια, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου, από 27-30 Ιουνίου 2022.

Το θέμα της συνάντησης είναι «A World in Transition» (Ο Κόσμος σε Μετεξέλιξη) και κατά τη διάρκειά της θα συζητηθούν οι περιφερειακές και παγκόσμιες προκλήσεις και ευκαιρίες για Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ.

Σε αυτήν, θα συμμετάσχουν πολιτικοί, διπλωμάτες, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι από τις τρεις χώρες.

Ο κ. Χριστοδουλίδης θα είναι ο κύριος ομιλητής στη δεύτερη ενότητα της συνάντησης όπου θα αναπτύξει το θέμα «Επιπτώσεις της σύγκρουσης στην Ουκρανία στην Ανατολική Μεσόγειο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.