Στο κελί για οκτώ ημέρες 41χρονη που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες

Στο κελί για οκτώ ημέρες 41χρονη που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, γυναίκα ηλικίας 41 ετών, κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπής από αντιπρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομης δραστηριότητες.

Εναντίον της 41χρονης εξετάζονται 12 καταγγελίες σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα, ενώ σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης της.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE