Έμειναν… κάγκελο στο σουβλατζίδικο με online παραγγελία: «Ρωτήστε τον υπεύθυνο αν μπορώ να πληρώσω αύριο»

Έμειναν… κάγκελο στο σουβλατζίδικο με online παραγγελία: «Ρωτήστε τον υπεύθυνο αν μπορώ να πληρώσω αύριο»

Viral έχει γίνει τις τελευταίες μέρες μία παραγγελία που έλαβε ένα σουβλατζίδικο.

Η συγκεκριμένη λοιπόν έγινε online μέσω της σχετικής πλατφόρμας και αφορούσε μία σκεπαστή με καλαμάκια κοτόπουλο.

Ως εδώ καλά… Η έκπληξη… κρυβόταν στο σχόλιο που είχε κάνει, όπου έγραψε το εξής: «Καλησπέρα σας. Ρωτήστε τον υπεύθυνο του καταστήματος αν μπορώ να φέρω τα χρήματα αύριο».

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, κάτω από την ανάρτηση που έγινε από την σελίδα στο Facebook «Διανομείς της Ελλάδας» γίνεται ένας μικρός χαμός στα σχόλια.

Αρκετοί επισημαίνουν πως αν δεν έχεις λεφτά, δεν παραγγέλνεις απ’ έξω, πόσω μάλλον όταν το κόστος αυτού που έχεις επιλέξει φτάνει τα 12 ευρώ.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που επισημαίνουν πως στην επαρχία είναι σύνηθες αυτό το φαινόμενο, να γίνεται δηλαδή μία παραγγελία και ο πελάτης να περνάει και να πληρώνει αργότερα.

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Σοβαρές διαρθρωτικές αδυναμίες στη λειτουργία της Δικαστικής Υπηρεσίας (ΔΥ) φέρνει στο φως η νέα Ειδική Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, που δημοσιεύθηκε σήμερα (13/05).

BEST OF TOTHEMAONLINE