Έμειναν… κάγκελο στο σουβλατζίδικο με online παραγγελία: «Ρωτήστε τον υπεύθυνο αν μπορώ να πληρώσω αύριο»

Έμειναν… κάγκελο στο σουβλατζίδικο με online παραγγελία: «Ρωτήστε τον υπεύθυνο αν μπορώ να πληρώσω αύριο»

Viral έχει γίνει τις τελευταίες μέρες μία παραγγελία που έλαβε ένα σουβλατζίδικο.

Η συγκεκριμένη λοιπόν έγινε online μέσω της σχετικής πλατφόρμας και αφορούσε μία σκεπαστή με καλαμάκια κοτόπουλο.

Ως εδώ καλά… Η έκπληξη… κρυβόταν στο σχόλιο που είχε κάνει, όπου έγραψε το εξής: «Καλησπέρα σας. Ρωτήστε τον υπεύθυνο του καταστήματος αν μπορώ να φέρω τα χρήματα αύριο».

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, κάτω από την ανάρτηση που έγινε από την σελίδα στο Facebook «Διανομείς της Ελλάδας» γίνεται ένας μικρός χαμός στα σχόλια.

Αρκετοί επισημαίνουν πως αν δεν έχεις λεφτά, δεν παραγγέλνεις απ’ έξω, πόσω μάλλον όταν το κόστος αυτού που έχεις επιλέξει φτάνει τα 12 ευρώ.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που επισημαίνουν πως στην επαρχία είναι σύνηθες αυτό το φαινόμενο, να γίνεται δηλαδή μία παραγγελία και ο πελάτης να περνάει και να πληρώνει αργότερα.

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.