Ο «Γάρος της ημέρας»: Απέφυγε το πάρκινγκ αναπήρων - Σταμάτησε όμως πάνω στη ράμπα – Δείτε φωτογραφία

Ο «Γάρος της ημέρας»: Απέφυγε το πάρκινγκ αναπήρων - Σταμάτησε όμως πάνω στη ράμπα – Δείτε φωτογραφία

Άλλη μια δημοσίευση στη σελίδα «Γάρος της ημέρας» στο facebook προκάλεσε αντιδράσεις, ειδικά σε άτομα με ευαισθησίες στα δικαιώματα αναπήρων.

Ο συγκεκριμένος «γάρος» εντοπίστηκε στην παραλία Γεροσκήπου παρκαρισμένος στο πεζοδρόμιο. Και μάλιστα όχι στο καλύτερο σημείο.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο οδηγός απέφυγε να παρκάρει σε πάρκινγκ αναπήρων, πάρκαρε όμως πάνω στο πεζοδρόμιο και μάλιστα στο σημείο της ράμπας από περνάνε τα τροχοκαθίσματα.

Δείτε τη φωτογραφία

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.