Πυρκαγιά σε καλαμιώνα στη Λάρνακα - Έγινε σκόπιμα από αγνώστους

Πυρκαγιά σε καλαμιώνα στη Λάρνακα - Έγινε σκόπιμα από αγνώστους

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου σε καλαμιώνα στην περιοχή Κρασά, παρά το Lucky Star, στις Καμάρες.

Στην περιοχή έσπευσαν τρία στελεχωμένα οχήματα από τον Πυροσβεστικο Σταθμο «Ανδρέα Παπαδόπουλου».

Σύμφωνα με την Πυροσβεστικη Υπηρεσία, η καύση του καλαμιώνα έγινε σκόπιμα από αγνώστους.

Από την πυρκαγιά κάηκαν τέσσερα δεκάρια από καλαμιώνες, σκουπίδια, άχρηστα υλικά και ένα εγκαταλελειμμένο παράπηγμα, κατασκευασμένο από τσίγκους και ξύλα.

Όχημα της Πυροσβεστικης Υπηρεσιας παρέμεινε στην περιοχή κατά την διάρκεια της νύχτας για τυχόν αναζωπύρωση της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE