Πυρκαγιά σε καλαμιώνα στη Λάρνακα - Έγινε σκόπιμα από αγνώστους

Πυρκαγιά σε καλαμιώνα στη Λάρνακα - Έγινε σκόπιμα από αγνώστους

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου σε καλαμιώνα στην περιοχή Κρασά, παρά το Lucky Star, στις Καμάρες.

Στην περιοχή έσπευσαν τρία στελεχωμένα οχήματα από τον Πυροσβεστικο Σταθμο «Ανδρέα Παπαδόπουλου».

Σύμφωνα με την Πυροσβεστικη Υπηρεσία, η καύση του καλαμιώνα έγινε σκόπιμα από αγνώστους.

Από την πυρκαγιά κάηκαν τέσσερα δεκάρια από καλαμιώνες, σκουπίδια, άχρηστα υλικά και ένα εγκαταλελειμμένο παράπηγμα, κατασκευασμένο από τσίγκους και ξύλα.

Όχημα της Πυροσβεστικης Υπηρεσιας παρέμεινε στην περιοχή κατά την διάρκεια της νύχτας για τυχόν αναζωπύρωση της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.