Κωνσταντίνου και Ελένης: Ξανά μαζί τηλεοπτικά Κατακουζηνός, Ματίνα Μανταρινάκη και Γκαρσόνα Β’

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ξανά μαζί τηλεοπτικά Κατακουζηνός, Ματίνα Μανταρινάκη και Γκαρσόνα Β’

Με μία ανάρτηση - έκπληξη καλησπέρισε ο Χάρης Ρώμας τους διαδικτυακούς του ακόλουθους το Σάββατο. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media, γνωστοποίησε ότι θα συνεργαστεί και πάλι, 21 χρόνια μετά, με τη Μαρία Λεκάκη και την Καλλιρόη Μυριαγκού ή αλλιώς την αντιπαθέστατη γκαρσόνα και την ενοχλητική γειτόνισσα, τις οποίες δεν άντεχε ούτε λεπτό να βλέπει στο σπίτι του, ως Κωνσταντίνος Κατακουζινός.

Ο Χάρης Ρώμας ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με τους τρεις τους από τα γυρίσματα του νέου πρότζεκτ με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Το reunion της παλιοπαρέας του «Κωνσταντίνου και Ελένης» οφείλεται στο remake της ελληνικής ταινίας «Υπάρχει και Φιλότιμο» με τον «Μαυρογιαλούρο».


Στη λεζάντα της ανάρτησής του, έγραψε:

«Γύρισμα και επανένωση μετά από 21 χρόνια με τις λατρεμένες Μαρία Λεκάκη και Καλλιρόη Μυριαγκού για τις ανάγκες της τηλεταινίας και μίνι σειράς «ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ» που θα παιχτεί το φθινόπωρο στο ALPHA CHANNEL. Εγώ με βαμμένο γκρι μαλλί και καρδιά γεμάτη αγάπη για τις φίλες μου». 

Δείτε τη δημοσίευση του ηθοποιού

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.