Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ πιθανόν να ανακοινώσουν την αγορά νέου αντιπυραυλικού συστήματος για τον ουκρανικό στρατό

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ πιθανόν να ανακοινώσουν την αγορά νέου αντιπυραυλικού συστήματος για τον ουκρανικό στρατό

Η Ουάσινγκτον αναμένεται επίσης να ανακοινώσει τη χορήγηση περαιτέρω στρατιωτικής βοήθειας στις ουκρανικές δυνάμεις, ιδίως περισσότερων πυρομαχικών για το πυροβολικό.


Η κυβέρνηση των ΗΠΑ πιθανόν θα ανακοινώσει εντός της εβδομάδας την αγορά προηγμένου συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας μέσου ως μακρού βεληνεκούς προοριζόμενου για τον στρατό της Ουκρανίας, δήλωσε χθες Κυριακή πηγή ενήμερη σχετικά στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Η Ουάσινγκτον αναμένεται επίσης να ανακοινώσει τη χορήγηση περαιτέρω στρατιωτικής βοήθειας στις ουκρανικές δυνάμεις, ιδίως περισσότερων πυρομαχικών για το πυροβολικό και ραντάρ αντιπυροβολικού για να καλυφθούν ανάγκες που επισημαίνει το Κίεβο, πρόσθεσε η πηγή.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE