Μαζεμένες καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις από την Αστυνομία – Πιάστηκαν να οδηγούν μεθυσμένοι και επήρεια ναρκωτικών

Μαζεμένες καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις από την Αστυνομία – Πιάστηκαν να οδηγούν μεθυσμένοι και επήρεια ναρκωτικών

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν το τελευταίο τριήμερο μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου για πάταξη των τροχαίων παραβάσεων στο πλαίσιο της οποίας προέκυψαν 227 τροχαίες καταγγελίες.

Σύμφωνα με Βοηθό Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Κυριάκο Χαραλάμπους, στο πλαίσιο της πρόληψης των τροχαίων οδικών συγκρούσεων αλλά και αδικημάτων κατά περιουσίας όπως είναι οι διαρρήξεις και κλοπές έγιναν έλεγχοι σε διάφορα σημεία της πόλης και επαρχίας Πάφου, είτε με μηχανοκίνητες περιπολίες, είτε με στατικούς ελέγχους.

Από τις 227 τροχαίες καταγγελίες, συνέχισε, οι 21 αφορούν οδηγούς οι οποίοι εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλης και 2 οδηγοί εντοπίστηκαν θετικοί στο νάρκοτεστ.

Ακόμη είπε ο κ. Χαραλάμπους από τις 227 καταγγελίες οι 75 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και οι υπόλοιπες άλλες τροχαίες παραβάσεις μικρότερης φύσεως.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο, κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE