Εξακολουθεί να καταζητείται 34χρονος - Αν τον δείτε καλέστε την Αστυνομία - Φωτογραφία

Εξακολουθεί να καταζητείται 34χρονος - Αν τον δείτε καλέστε την Αστυνομία - Φωτογραφία

Η Αστυνομία καταζητεί τον Ahsan Ullah, 34χρονο από το Πακιστάν σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης υπηκόου τρίτης χώρας με πρόθεση και σκοπό την αποκόμιση κέρδους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου στο τηλέφωνο 22-607400 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE