ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη «μαμούθ» στη Θεσσαλονίκη - Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες και η εμφάνιση της αστυνομίας

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη «μαμούθ» στη Θεσσαλονίκη - Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες και η εμφάνιση της αστυνομίας

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη "μαμούθ" που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σε διαμέρισμα γνωστού επιχειρηματία, εξασφάλισε η ελλαδική ιστοσελίδα protothema.gr.

Η λεία των δραστών, σύμφωνα με πληροφορίες, αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ αφού τα - τουλάχιστον - πέντε άτομα κατάφεραν να αποσπάσουν δέκα ρολόγια αξίας 500.000 ευρώ και ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο στο οποίο υπήρχε το ποσό των 300.000 ευρώ και κοσμήματα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας επιχείρησης που βρίσκεται ένα στενό πιο μακριά από το διαμέρισμα της οδούς Μαρίας Κάλας, ένα μαύρο αυτοκίνητο το οποίο ταιριάζει στις περιγραφές, διασχίζει στις 03.27 την οδό Καθ. Ρωσσίδου και στη συνέχεια χάνεται στρίβοντας από την κεντρική οδό Θεμ. Σοφούλη. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τα οχήματα της αστυνομίας που πραγματοποιούν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των ατόμων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top