Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Η συνάντηση, η οποία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών έχει θέμα: « A World in Transition». Στόχος της είναι να συζητηθούν οι περιφερειακές και παγκόσμιες προκλήσεις και ευκαιρίες για τις τρεις χώρες (Ελλάδα, Ισραήλ, Κυπριακή Δημοκρατία). Θα συμμετάσχουν πολιτικοί, διπλωμάτες, ακαδημαϊκοί, και δημοσιογράφοι από τις τρεις χώρες.
Ο Υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Νίκο Δένδια,με τον οποίο τους ενώνει βαθιά φιλία,από την εποχή που οι δυο τους έδιναν μάχες -ως ΥΠΕΞ- απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα και όχι μόνο.
Οι δυο άντρες συνομίλησαν γι αρκετή ώρα, τόσο για το επικείμενο forum,όσο και για τη μάχη που ετοιμάζεται να δώσει ο Νίκος Χριστοδουλιδης για την διεκδίκηση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις