Στην Αθήνα για το Israeli-Hellenic Forum ο Χριστοδουλίδης- Ο θερμός χαιρετισμός με τον Δένδια και τα χαμόγελα

Στην Αθήνα για το Israeli-Hellenic Forum ο Χριστοδουλίδης- Ο θερμός χαιρετισμός με τον Δένδια και τα χαμόγελα

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ο Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να συμμετάσχει στο Israeli-Hellenic Forum.

Η συνάντηση, η οποία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών έχει θέμα: « A World in Transition». Στόχος της είναι να συζητηθούν οι περιφερειακές και παγκόσμιες προκλήσεις και ευκαιρίες για τις τρεις χώρες (Ελλάδα, Ισραήλ, Κυπριακή Δημοκρατία).  Θα συμμετάσχουν πολιτικοί, διπλωμάτες, ακαδημαϊκοί, και δημοσιογράφοι από τις τρεις χώρες.

Ο Υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Νίκο Δένδια,με τον οποίο τους ενώνει βαθιά φιλία,από την εποχή που οι δυο τους έδιναν μάχες -ως ΥΠΕΞ- απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα και όχι μόνο.

Οι δυο άντρες συνομίλησαν γι αρκετή ώρα, τόσο για το επικείμενο forum,όσο και για τη μάχη που ετοιμάζεται να δώσει ο Νίκος Χριστοδουλιδης για την διεκδίκηση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE