«Οι ιατροδικαστές δεν έχουν το αλάθητο του Πάπα» - Τι είπε η Πισπιρίγκου για Δασκαλάκη

«Οι ιατροδικαστές δεν έχουν το αλάθητο του Πάπα» - Τι είπε η Πισπιρίγκου για Δασκαλάκη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει στην αθωότητά της αμφισβητώντας το πόρισμα των ιατροδικαστών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι έτοιμη να διαψεύσει το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, που σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρεται σε εγκληματική ενέργεια. Η ίδια μέσα από τη φυλακή επιμένει στην αθωότητά της και υπενθυμίζει μέσω του δικηγόρου της ότι είχε καταθέσει μήνυση για τον θάνατο της Μαλενας όταν είχε μάθει το τότε πόρισμα για ηπατική ανεπάρκεια.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ζάρδας, δικηγόρος της Πισπιρίγκου είπε στο MEGA ότι «η 33χρονη αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχει ασφυκτικός θάνατος ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας και από εκεί και πέρα αναμένει κι εκείνη κι εμείς να δούμε το πόρισμα, πόσο καλά δομημένο και αιτιολογημένο είναι, να το κρίνουν εν συνεχεία οι αρμόδιοι ιατρικοί σύμβουλοι και να δούμε πως θα προχωρήσουμε», δήλωσε αρχικά.

Διαφορετικές εκδοχές
«Όταν επήλθαν οι θάνατοι των δύο παιδιών εκλήθησαν αρμόδιοι ιατροδικαστές και παθολογοανατόμοι. Είδαν, εξέτασαν τις σορούς των δύο παιδιών κατά τον τρόπο που ορίζει η επιστήμη τους και κατέληξαν στο αντίθετο συμπέρασμα, ότι δεν υφίσταται εγκληματική ενέργεια και ότι τα αίτια των θανάτων ήταν παθολογικά».

«Η εντολέας μου όταν είδε το πόρισμα, το συμπέρασμα της ιατροδικαστή για την Μαλένα ότι ήταν ηπατική ανεπάρκεια, επειδή δεν αιτιολογήθηκε επαρκώς και θεωρούσε ότι πάει ενδεχομένως να γίνει απόκρυψη ευθυνών από ιατρικής πλευράς, προσέφυγε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά», δήλωσε ο δικηγόρος.

Επιπλέον, δήλωσε πως εδώ και καιρό οι δικηγόροι της 33χρονης βρίσκονται σε αναζήτηση γιατρών που θα αναλάβουν ρόλους τεχνικών συμβούλων ώστε να αντικρούσουν τις κατηγορίες, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχουν το αλάθητο του Πάπα αυτοί που εξέτασαν ιστοτεμάχια δύο χρόνια μετά», εννοώντας τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηα.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε πως δεν θεωρεί αξιόπιστο τον Μάνο Δασκαλάκη, λόγω των αντιφάσεων που έχει υποπέσει, ενώ δεν θεωρεί ότι μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη της υπόθεσης.

Πηγη: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE