Κομισιόν: Αναμένουμε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Κομισιόν: Αναμένουμε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

O πρόεδρος Γιούνκερ έχει στο νου του τον ελληνικό λαό. Τώρα αναμένουμε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και θα το λάβουμε υπόψη μας. Ξέρουμε ότι οι Ελληνες θέλουν να μείνουν στην Ευρώπη.

Αυτά ανέφερε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, στη διάρκεια της μεσημβρινής ενημέρωσης, προσθέτοντας ότι η Κομισιόν δεν είναι μέρος της εκστρατείας στην Ελλάδα - κι η ομιλία του προέδρου Γιούνκερ τη Δευτέρα ήταν για την Ευρώπη, για τις 18 Δημοκρατίες που έχουν δανείσει τα χρήματά τους στην Ελλάδα.

¨Δεν έχουμε επικοινωνιακή πολιτική σε αυτόν τον τομέα¨, επανέλαβε ο κ. Σχοινάς, τονίζοντας ότι η Κομισιόν δεν κάνει σενάρια.
Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν απέφυγε να απαντήσει για το κατά πόσον η Επιτροπή συμμερίζεται την εκτίμηση του ΔΝΤ πως ακόμη και με την πρόταση των θεσμών το δημόσιο χρέος της Ελλάδας δε θα ήταν βιώσιμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE