Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Κασουλίδη για τις εξελίξεις στην περιοχή

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Κασουλίδη για τις εξελίξεις στην περιοχή

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον Κύπριο ομόλογό του Ιωάννη Κασουλίδη, το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου.

Αντικείμενο της συνομιλίας των δύο Υπουργών Εξωτερικών ήταν οι ευρύτερες εξελίξεις στην περιοχή, στο πλαίσιο του συντονισμού των δύο χωρών.

«Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ της  Κύπρου Ιωάννη Κασουλίδη, στο πλαίσιο του στενού συντονισμού Ελλάδας-Κύπρου, για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή», ανέφερε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, σε ανάρτησή του στο Twitter.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πρώτη τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Κακόβουλο και προϊόν μοντάζ»

Η πρώτη τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Κακόβουλο και προϊόν μοντάζ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE