Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Κασουλίδη για τις εξελίξεις στην περιοχή

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Κασουλίδη για τις εξελίξεις στην περιοχή

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον Κύπριο ομόλογό του Ιωάννη Κασουλίδη, το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου.

Αντικείμενο της συνομιλίας των δύο Υπουργών Εξωτερικών ήταν οι ευρύτερες εξελίξεις στην περιοχή, στο πλαίσιο του συντονισμού των δύο χωρών.

«Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ της  Κύπρου Ιωάννη Κασουλίδη, στο πλαίσιο του στενού συντονισμού Ελλάδας-Κύπρου, για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή», ανέφερε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, σε ανάρτησή του στο Twitter.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE