Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Κασουλίδη για τις εξελίξεις στην περιοχή

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Κασουλίδη για τις εξελίξεις στην περιοχή

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον Κύπριο ομόλογό του Ιωάννη Κασουλίδη, το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου.

Αντικείμενο της συνομιλίας των δύο Υπουργών Εξωτερικών ήταν οι ευρύτερες εξελίξεις στην περιοχή, στο πλαίσιο του συντονισμού των δύο χωρών.

«Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ της  Κύπρου Ιωάννη Κασουλίδη, στο πλαίσιο του στενού συντονισμού Ελλάδας-Κύπρου, για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή», ανέφερε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, σε ανάρτησή του στο Twitter.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE