Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου στη Γερμασόγεια

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου στη Γερμασόγεια

Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου, σε σημείο μετά τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, στην κατεύθυνση προς Πάφο, που είχε κλείσει προσωρινά γύρω στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης, λόγω οδικής σύγκρουσης.

Στο σημείο της σύγκρουσης είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας.

Με το πέρας των εξετάσεων και αφού τα εμπλεκόμενα οχήματα μετακινήθηκαν από το σημείο της σύγκρουσης, ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία που πλέον συνεχίζει κανονικά.

* Από τη σύγκρουση δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE