Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου στη Γερμασόγεια

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου στη Γερμασόγεια

Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου, σε σημείο μετά τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, στην κατεύθυνση προς Πάφο, που είχε κλείσει προσωρινά γύρω στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης, λόγω οδικής σύγκρουσης.

Στο σημείο της σύγκρουσης είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας.

Με το πέρας των εξετάσεων και αφού τα εμπλεκόμενα οχήματα μετακινήθηκαν από το σημείο της σύγκρουσης, ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία που πλέον συνεχίζει κανονικά.

* Από τη σύγκρουση δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταίο τετ α τετ Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στην Νέα Υόρκη

Τελευταίο τετ α τετ Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στην Νέα Υόρκη

Συνάντηση διαπραγματευτών πραγματοποιείται το απόγευμα, στο πλαίσιο προετοιμασίας του τελευταίου τετ α τετ που θα έχουν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, πριν από την έναρξη της εβδομάδας υψηλού επιπέδου στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και την μετάβαση του προέδρου Χριστοδουλίδη στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE