Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου στη Γερμασόγεια

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου στη Γερμασόγεια

Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου, σε σημείο μετά τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, στην κατεύθυνση προς Πάφο, που είχε κλείσει προσωρινά γύρω στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης, λόγω οδικής σύγκρουσης.

Στο σημείο της σύγκρουσης είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας.

Με το πέρας των εξετάσεων και αφού τα εμπλεκόμενα οχήματα μετακινήθηκαν από το σημείο της σύγκρουσης, ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία που πλέον συνεχίζει κανονικά.

* Από τη σύγκρουση δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE