Ολοκληρώνονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης

Ολοκληρώνονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης

Ολοκληρώνονται σήμερα Πέμπτη, οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης.

Την μέρα αυτή θα διεξαχθούν τα εξεταζόμενα μαθήματα των Ρωσικών (8:00 – 11:00) , της Τεχνολογίας Τεχνικών Σχολών (Θεωρητικής Κατεύθυνσης) – (400, 414, 416) – (8:00 – 10:30), (408) – (8:00 – 11:00) και των Γραφικών Τεχνών (8:00 – 11:00).

Στο μάθημα των Ρωσικών αναμένεται να παρακαθίσουν 269 υποψήφιοι.

Σε πρόσφατες του δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, ο Προϊστάμενος Υπηρεσίας Εξετάσεων, Δημήτρης Χανδριώτης είπε ότι «ελπίζουμε μετά την περάτωση της διεξαγωγής των εξετάσεων, στις 30 Ιουνίου, να έχουν ως τις 15 Ιουλίου τελειώσει και οι διορθώσεις, οι βαθμολογήσεις, να τελειώσουν οι έλεγχοι που κάνουμε, κ.λ.π., η καταχώρηση».

«Και τα αποτελέσματα για τα πανεπιστήμια να τα έχουμε στα μέσα του Ιούλη», κατέληξε.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE