Ολοκληρώνονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης

Ολοκληρώνονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης

Ολοκληρώνονται σήμερα Πέμπτη, οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης.

Την μέρα αυτή θα διεξαχθούν τα εξεταζόμενα μαθήματα των Ρωσικών (8:00 – 11:00) , της Τεχνολογίας Τεχνικών Σχολών (Θεωρητικής Κατεύθυνσης) – (400, 414, 416) – (8:00 – 10:30), (408) – (8:00 – 11:00) και των Γραφικών Τεχνών (8:00 – 11:00).

Στο μάθημα των Ρωσικών αναμένεται να παρακαθίσουν 269 υποψήφιοι.

Σε πρόσφατες του δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, ο Προϊστάμενος Υπηρεσίας Εξετάσεων, Δημήτρης Χανδριώτης είπε ότι «ελπίζουμε μετά την περάτωση της διεξαγωγής των εξετάσεων, στις 30 Ιουνίου, να έχουν ως τις 15 Ιουλίου τελειώσει και οι διορθώσεις, οι βαθμολογήσεις, να τελειώσουν οι έλεγχοι που κάνουμε, κ.λ.π., η καταχώρηση».

«Και τα αποτελέσματα για τα πανεπιστήμια να τα έχουμε στα μέσα του Ιούλη», κατέληξε.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE