Ολοκληρώνονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης

Ολοκληρώνονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης

Ολοκληρώνονται σήμερα Πέμπτη, οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης.

Την μέρα αυτή θα διεξαχθούν τα εξεταζόμενα μαθήματα των Ρωσικών (8:00 – 11:00) , της Τεχνολογίας Τεχνικών Σχολών (Θεωρητικής Κατεύθυνσης) – (400, 414, 416) – (8:00 – 10:30), (408) – (8:00 – 11:00) και των Γραφικών Τεχνών (8:00 – 11:00).

Στο μάθημα των Ρωσικών αναμένεται να παρακαθίσουν 269 υποψήφιοι.

Σε πρόσφατες του δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, ο Προϊστάμενος Υπηρεσίας Εξετάσεων, Δημήτρης Χανδριώτης είπε ότι «ελπίζουμε μετά την περάτωση της διεξαγωγής των εξετάσεων, στις 30 Ιουνίου, να έχουν ως τις 15 Ιουλίου τελειώσει και οι διορθώσεις, οι βαθμολογήσεις, να τελειώσουν οι έλεγχοι που κάνουμε, κ.λ.π., η καταχώρηση».

«Και τα αποτελέσματα για τα πανεπιστήμια να τα έχουμε στα μέσα του Ιούλη», κατέληξε.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.