Πυρκαγιά σε κατοικία στην Επαρχία Αμμοχώστου - Έτρεχε βραδιάτικα η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε κατοικία στην Επαρχία Αμμοχώστου - Έτρεχε βραδιάτικα η Πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 29 κλήσεις για βοήθεια, 17 πυρκαγιές, 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις, χθες Τετάρτη 29 Ιουνίου. 

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, γύρω στις 23:00 το βράδυ, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία, στην κοινότητα Αυγόρου της επαρχίας Αμμοχώστου.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου Λοχία Αδάμου Αδάμου, με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 23:43.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, ένα υπνοδωμάτιο στον πρώτο όροφο της διώροφης κατοικίας, καθώς και το περιεχόμενό του, έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Δεν κινδύνευσε κανένας ένοικος.

Ακολουθεί διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς, αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.