O Αμίρ ελ Μάσρι θα υποδυθεί τον Μοχάμεντ Αλ-Φαγιέντ στο «The Crown»

O Αμίρ ελ Μάσρι θα υποδυθεί τον Μοχάμεντ Αλ-Φαγιέντ στο «The Crown»

Ο Βρετανό - Αιγύπτιος ηθοποιός, Αμίρ ελ Μάσρι εντάσσεται στο καστ της σειράς «The Crown».

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Αιγύπτιο δισεκατομμυριούχο Μοχάμεντ Αλ-Φαγιέντ, πρώην ιδιοκτήτη του πολυκαταστήματος Harrods και πατέρα του συντρόφου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ντόντι Αλ-Φαγιέντ, στην πέμπτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix.

Ο ηθοποιός Σαλί Ντάου θα υποδυθεί τον Αλ-Φαγιέντ στα τελευταία του χρόνια.

Ο Ελ Μάσρι επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στη σειρά με ανάρτηση στο Instagram.

«Νιώθω τιμή και παραπάνω από ευγνωμοσύνη για την ομάδα του "The Crown" που με ενέταξε στην 5η σεζόν της σειράς» έγραψε.

Ο Ελ Μάσρι πρωταγωνιστεί στη σειρά «The One» του Netflix, δράμα επιστημονικής φαντασίας του 2021 που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζον Μαρς.

Η ερμηνεία του στην ταινία «Limbo» του 2020, στην οποία υποδύεται έναν Σύρο μουσικό σε ένα απομακρυσμένο νησί της Σκωτίας που περιμένει να μάθει την έκβαση του αιτήματός του για άσυλο, του χάρισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στα Bafta Scotland τον Νοέμβριο.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE