Εντοπίστηκε 25χρονος καταζητούμενος  - Τον έψαχναν για υπόθεση επίθεσης ,απειλής βιαιοπραγίας και κατοχής ναρκωτικών

Εντοπίστηκε 25χρονος καταζητούμενος  - Τον έψαχναν για υπόθεση επίθεσης ,απειλής βιαιοπραγίας και κατοχής ναρκωτικών

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 25 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής βιαιοπραγίας, κατοχής και χρήσης οργάνου που εκτοξεύει επιβλαβή αέρια, κατοχή ναρκωτικών, και άλλων αδικημάτων. Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ Φεβρουαρίου και 16 Ιουνίου, 2022, στη Λεμεσό.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 25χρονου υπόπτου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία στις 22 Ιουνίου, 2022, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο 25χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα χθες Τετάρτη, 29 Ιουνίου, ενώ το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης του, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Μετά και τον εντοπισμό του δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE