Υπό κράτηση 31χρονος για υποθέσεις κλοπών - Σύλληψη δεύτερου υπόπτου για 16 υποθέσεις κλοπών

Υπό κράτηση 31χρονος για υποθέσεις κλοπών - Σύλληψη δεύτερου υπόπτου για 16 υποθέσεις κλοπών

Στη σύλληψη δεύτερου υπόπτου για τη διάπραξη σωρείας διερευνώμενων υποθέσεων κλοπών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας. Πρόκειται για άντρα ηλικίας 25 ετών, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης, με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο ύποπτος φέρεται να εμπλέκεται σε 16 υποθέσεις κλοπής περιουσίας από διάφορες αποθήκες και υπό ανέγερση οικοδομές, στην περιοχή της εδαφικής αρμοδιότητας του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωρίου. Οι κλοπές διαπράχθηκαν μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου, 2022. Κλάπηκαν μεταξύ άλλων, καύσιμα, μπαταρίες οχημάτων, καταλύτες και σκαλωσιές.

Για τις 16 υποθέσεις κλοπών συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες άλλος ένας ύποπτος, άντρας ηλικίας 31 ετών, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, βάσει δικαστικού διατάγματος που εκδόθηκε επίσης για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE