Υπό κράτηση 31χρονος για υποθέσεις κλοπών - Σύλληψη δεύτερου υπόπτου για 16 υποθέσεις κλοπών

Υπό κράτηση 31χρονος για υποθέσεις κλοπών - Σύλληψη δεύτερου υπόπτου για 16 υποθέσεις κλοπών

Στη σύλληψη δεύτερου υπόπτου για τη διάπραξη σωρείας διερευνώμενων υποθέσεων κλοπών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας. Πρόκειται για άντρα ηλικίας 25 ετών, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης, με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο ύποπτος φέρεται να εμπλέκεται σε 16 υποθέσεις κλοπής περιουσίας από διάφορες αποθήκες και υπό ανέγερση οικοδομές, στην περιοχή της εδαφικής αρμοδιότητας του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωρίου. Οι κλοπές διαπράχθηκαν μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου, 2022. Κλάπηκαν μεταξύ άλλων, καύσιμα, μπαταρίες οχημάτων, καταλύτες και σκαλωσιές.

Για τις 16 υποθέσεις κλοπών συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες άλλος ένας ύποπτος, άντρας ηλικίας 31 ετών, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, βάσει δικαστικού διατάγματος που εκδόθηκε επίσης για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE