Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο ύποπτος φέρεται να εμπλέκεται σε 16 υποθέσεις κλοπής περιουσίας από διάφορες αποθήκες και υπό ανέγερση οικοδομές, στην περιοχή της εδαφικής αρμοδιότητας του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωρίου. Οι κλοπές διαπράχθηκαν μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου, 2022. Κλάπηκαν μεταξύ άλλων, καύσιμα, μπαταρίες οχημάτων, καταλύτες και σκαλωσιές.
Για τις 16 υποθέσεις κλοπών συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες άλλος ένας ύποπτος, άντρας ηλικίας 31 ετών, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, βάσει δικαστικού διατάγματος που εκδόθηκε επίσης για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις