Εντοπίστηκαν δυο κυνηγετικά όπλα - Το ένα είχε κλαπεί απο το 2019

Εντοπίστηκαν δυο κυνηγετικά όπλα - Το ένα είχε κλαπεί απο το 2019

Δύο κυνηγετικά πυροβόλα όπλα, που είχαν κλαπεί από κατοικίες στην Πάφο, εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας, μετά από έρευνες σε περιοχή στην επαρχία Πάφου.

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε στο ΤΑΕ Πάφου, μέλη του ΤΑΕ και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κελοκεδάρων, διενήργησαν σήμερα το μεσημέρι έρευνες σε αγροτικές περιοχές σε χωριό της επαρχίας Πάφου, όπου σε ανοιχτό σημείο, ανάμεσα σε άγρια βλάστηση, εντόπισαν ένα δίκαννο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο και ένα κυνηγετικό πυροβόλο όπλο τύπου φλοπέρ.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι το δίκαννο κυνηγετικό όπλο είχε κλαπεί μετά από διάρρηξη κατοικίας στην Πάφο, που είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία τον Οκτώβριο, 2019, ενώ το φλοπέρ είχε κλαπεί τον περασμένο Ιανουάριο, επίσης μετά από διάρρηξη κατοικίας, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Κατά τις έρευνες εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό και μία χορτοκοπτική μηχανή, που επίσης αποτελεί προϊόν κλοπής, αφού διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί τις προηγούμενες μέρες, συγκεκριμένα στις 21 Ιουνίου, μετά από διάρρηξη κατοικίας, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου, σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Κελοκεδάρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.