Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με πόνους στην καρδιά ο Πέτρος Φιλιππίδης

Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με πόνους στην καρδιά ο Πέτρος Φιλιππίδης

Στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας βρίσκεται από τα ξημερώματα ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος δικάζεται με την κατηγορία των βιασμών, περί τις 4 τα ξημερώματα παραπονέθηκε για πόνους με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από τον Κορυδαλλό όπου και κρατείται, στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ίδιος φέρεται να δηλώνει πως έχει πόνους οι οποίοι σχετίζονται με την καρδιά, και στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται από τους γιατρούς οι οποίοι αναμένεται να αποφασίσουν και εάν θα τον κρατήσουν στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως βρίσκεται εν εξελίξει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για μια κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».