ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υποπίπτουν σε αντιφάσεις οι ύποπτοι για την υπόθεση βιασμού και παρενόχλησης ανηλίκων

Υποπίπτουν σε αντιφάσεις οι ύποπτοι για την υπόθεση βιασμού και παρενόχλησης ανηλίκων

Δεν λέει να κοπάσει το θέμα των βιασμών ανήλικων παιδιών στη Λεμεσό. Τα όσα συγκλονιστικά έρχονται στο φως της δημοσιότητας φαίνεται ότι είναι η αρχή του παγόβουνου σε όλα όσα πρόκειται να αποκαλυφθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, tοthemaonline, οι ύποπτοι έχουν πέσει σε αντιφάσεις.

Οι πληροφορίες μας, αναφέρουν πως ο 63χρονος ύποπτος κατηγορείται πως είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά στο παρελθόν και άλλα ανήλικα παιδιά και όχι μόνο κορίτσια!

Σύμφωνα πάντα με ομολογίες που έχουν αποσπάσει οι ανακριτές της υπόθεσης, παρενοχλούσε και άτομα από το εργασιακό του περιβάλλον.

Κατά την διάρκεια των καταθέσεων από τους τέσσερις ύποπτους παρατηρούνται συνεχώς αντιφάσεις για τα όσα λάμβαναν χώρα τα επίμαχα χρόνια.

Οι καταθέσεις των τεσσάρων μελών της οικογένειας που κρατούνται σε ξεχωριστά κρατητήρια παρουσιάζουν... ασυμφωνίες. Άξιο αναφοράς είναι πως η Αστυνομία προχώρα με εντατικούς ρυθμούς σε ό,τι αφορά τις καταθέσεις από άτομα του οικογενειακού -και όχι μόνο- περιβάλλοντος της οικογενείας.

Κρατάνε το στόμα τους ερμητικά κλειστό

Αν και υπάρχουν καταθέσεις που δείχνουν συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις, μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν προχωρήσει σε καταθέσεις, φοβούμενοι τον αντίκτυπο που θα έχουν.

Να σημειωθεί πως οι τέσσερις ύποπτοι υπερασπίζονται από δυο δικηγόρους, παρόλο που είναι στην ίδια οικογένεια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top