Καταζητείται 20χρονος - Εξέφρασε απειλές εναντίον προσώπου - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Καταζητείται 20χρονος - Εξέφρασε απειλές εναντίον προσώπου - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Τα στοιχεία και φωτογραφία καταζητούμενου υπόπτου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παρέμβασης σε αστυνομική έρευνα που διεξάγεται με σκοπό έναρξης δικαστικής διαδικασίας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Mohammad Abo Alsel, 20 ετών, ημερομηνία γέννησης 01/01/2002, από τη Συρία, κάτοικος Κύπρου, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας, στο τηλέφωνο 22-607605 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 20χρονος καταζητούμενος, φέρεται να εξέφρασε απειλές εναντίον προσώπου, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στην περιοχή Μόρφου, τον Ιούνιο, 2022.

Η ληστεία συγκεκριμένα διαπράχθηκε στις 06 Ιουνίου, γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα, εις βάρος δύο αντρών, που μετέβησαν με το όχημά τους, σε περιοχή στη Μόρφου, για να συναντηθούν με τρίτο γνωστό τους άντρα. Με την άφιξη τους στο σημείο συνάντησης, δέχθηκαν επίθεση από τον τρίτο άντρα, καθώς και από άλλο άντρα που βρισκόταν μαζί του. Αφού οι δύο παραπονούμενοι εγκατέλειψαν το σημείο πεζοί, οι δράστες, μαζί με άλλα οκτώ περίπου ύποπτα πρόσωπα που βρίσκονταν μαζί τους, φέρονται να έκλεψαν το αυτοκίνητο των δύο παραπονούμενων, που παρέμεινε στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.