Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο – Συγκρούστηκαν τρία οχήματα

Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο – Συγκρούστηκαν τρία οχήματα

Τροχαίο ατύχημα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (01/07) στον αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο ύψος Μουτταγιάκας και Γερμασόγειας.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα, το ένα με εκτεταμένες ζημιές.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες μέχρι στιγμής.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.

Δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε την ίδια ώρα λίγο πιο κάτω στην έξοδο Μέσα Γειτονιάς, στο οποίο φαίνεται δύο αυτοκίνητα να συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο διερευνώντας τα αίτια.

Δείτε φωτογραφίες από το δεύτερο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE