Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο – Συγκρούστηκαν τρία οχήματα

Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο – Συγκρούστηκαν τρία οχήματα

Τροχαίο ατύχημα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (01/07) στον αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο ύψος Μουτταγιάκας και Γερμασόγειας.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα, το ένα με εκτεταμένες ζημιές.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες μέχρι στιγμής.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.

Δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε την ίδια ώρα λίγο πιο κάτω στην έξοδο Μέσα Γειτονιάς, στο οποίο φαίνεται δύο αυτοκίνητα να συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο διερευνώντας τα αίτια.

Δείτε φωτογραφίες από το δεύτερο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE