Τμ.Μετεωρολογίας: Χτυπά 37άρια η θερμοκρασία

Τμ.Μετεωρολογίας: Χτυπά 37άρια η θερμοκρασία

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά, πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά, νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το μεσημέρι, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα, τοπικά στα νότια παράλια, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και τα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ αρχικά, τοπικά στα νότια παράλια, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά, πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία  σταδιακά θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, παροδικά στα ορεινά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία  σταδιακά θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. 

Tην Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, παροδικά στα ορεινά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.  Η θερμοκρασία  σταδιακά θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE