ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται στη Λάρνακα οι εργασίες καθαριότητας ανοικτών χώρων και τσιμεντένιων καναλιών

Συνεχίζονται στη Λάρνακα οι εργασίες καθαριότητας ανοικτών χώρων και τσιμεντένιων καναλιών

Στη Λάρνακα το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου συνεχίζει τις εργασίες για καθαρισμό ανοικτών χώρων και τσιμεντένιων καναλιών.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι από τη Δευτέρα 4 μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου το Τμήμα Καθαριότητας θα διεξάγει εργασίες καθαρισμού του τσιμεντένιου καναλιού ομβριών υδάτων από την οδό Οκουλάρ μέχρι την οδό Τουζ Χανέ.

Προστίθεται ότι μέχρι σήμερα έχουν καθαριστεί το ανοικτό τσιμεντένιο κανάλι όμβριων υδάτων το οποίο αρχίζει από την Λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Κυπριανού διασταυρώνει την οδό Δήμητρας μέχρι την Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’. Επίσης καθαρίστηκε το ανοικτό τσιμεντένιο κανάλι όμβριων υδάτων από την οδό Τουζ Χανέ μέχρι την Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου και το χωμάτινο κανάλι ομβρίων υδάτων πίσω από τις κατοικίες της οδού Υμηττού και μεταξύ των οδών Γρεβενών και Πεντέλης (περιοχή Metropolis Mall)».

Σημειώνεται ότι από τους ανοικτούς χώρους που υπάρχουν στη Λάρνακα καθαρίστηκε από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση ο μεγάλος ανοικτός χώρος πίσω από το Λύκειο Βεργίνας ενώ για δεύτερη φορά φέτος, καθαρίστηκαν οι καλαμιώνες που βρίσκονται σε ανοικτό χώρο κατά μήκος των οδών Μεγάρων και Ραφήνας πίσω από τον αρχαίο Υδραγωγείο Καμάρων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι το Τμήμα Κήπων και Πάρκων του Δήμου Λάρνακας προχώρησε πρόσφατα στην αντικατάσταση των έξι ξηραμένων δέντρων που βρίσκονται στην οδό Πιαλέ Πασιά, με δέντρα τα οποία είναι ανθεκτικά στις συνθήκες που επικρατούν στο σημείο αυτό του δρόμου.

Συγκεκριμένα, φυτεύτηκαν τα δέντρα Damatix Galliga (Αλμυρίκι) τα οποία είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες που δημιουργεί η θάλασσα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top