Νέα γκάφα του ρωσικού Πολεμικού Nαυτικού: Bύθισαν δικό τους πλοίο!

Νέα γκάφα του ρωσικού Πολεμικού Nαυτικού: Bύθισαν δικό τους πλοίο!

«Αυτογκόλ» βάζουν οι ρωσικές δυνάμεις, την ώρα που ο Βλαντιμίρ Πούτιν μετρά απώλειες στην Ουκρανία. Πλοίο του πολεμικού ναυτικού... βυθίστηκε όταν προσέκρουσε σε ρωσική νάρκη στη ανοιχτά στη θάλασσα της Μαριούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του πληρώματος είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ρωσικό πολεμικό ναυτικό αντιμετωπίζει μια σημαντική απώλεια. Τον Απρίλιο, είχε χάσει ένα από τα μεγαλύτερα του πλοία του, το καταδρομικό Moskva, το οποίο έχει αρκετές ομοιότητες και με το Black Sea Fleet D-106, το οποίο βυθίστηκε στη Μαριούπολη.

Το ατύχημα αυτό πάντως, δεν πέρασε απαρατήρητο και από χρήστες του διαδικτύου. «Περιμένουμε μια επιβεβαίωση της "αυτοκτονίας" του ρωσικού πλοίου», αναφέρει ένας χρήστης, ενώ άλλος λέει με αρκετή δόση ειρωνίας ότι πρόκειται για «μια ειδική επιχείρηση κάτω από το νερό». Κάποιοι χρήστες, κοροιδεύοντας αναφέρουν ότι το πλοίο Moskva, ήθελε παρέα στον πάτο της θάλασσας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE