Νέα γκάφα του ρωσικού Πολεμικού Nαυτικού: Bύθισαν δικό τους πλοίο!

Νέα γκάφα του ρωσικού Πολεμικού Nαυτικού: Bύθισαν δικό τους πλοίο!

«Αυτογκόλ» βάζουν οι ρωσικές δυνάμεις, την ώρα που ο Βλαντιμίρ Πούτιν μετρά απώλειες στην Ουκρανία. Πλοίο του πολεμικού ναυτικού... βυθίστηκε όταν προσέκρουσε σε ρωσική νάρκη στη ανοιχτά στη θάλασσα της Μαριούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του πληρώματος είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ρωσικό πολεμικό ναυτικό αντιμετωπίζει μια σημαντική απώλεια. Τον Απρίλιο, είχε χάσει ένα από τα μεγαλύτερα του πλοία του, το καταδρομικό Moskva, το οποίο έχει αρκετές ομοιότητες και με το Black Sea Fleet D-106, το οποίο βυθίστηκε στη Μαριούπολη.

Το ατύχημα αυτό πάντως, δεν πέρασε απαρατήρητο και από χρήστες του διαδικτύου. «Περιμένουμε μια επιβεβαίωση της "αυτοκτονίας" του ρωσικού πλοίου», αναφέρει ένας χρήστης, ενώ άλλος λέει με αρκετή δόση ειρωνίας ότι πρόκειται για «μια ειδική επιχείρηση κάτω από το νερό». Κάποιοι χρήστες, κοροιδεύοντας αναφέρουν ότι το πλοίο Moskva, ήθελε παρέα στον πάτο της θάλασσας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE