Σε κινητοποίηση η Αστυνομία: Πυροβολισμοί σε κεντρική περιοχή της Λεμεσού
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές στη Λεμεσό, μετά από περιστατικό ρίψης πυροβολισμών που σημειώθηκε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, την οποία διενήργησαν η επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου και σύμφωνα με την Αστυνομία, ο θάνατος του 27χρονου επήλθε από βαρύτατη κάκωση κεντρικού νευρικού συστήματος (εγκεφαλικό οίδημα, εγκολεασμός, υποσκληρίδιο αιμάτωμα νωτιαίου μυελού) συνεπεία κατάγματος σπονδυλικής στήλης, λόγω της αναφερόμενης πτώσης του εξ ύψους.
Η νεκροτομή στην ουσία επιβεβαιώνει τις πρώτες ενδείξεις από την έρευνα, που δείχνουν ότι ο 27χρονος καταδρομέας προσέκρουσε στη θάλασσα με λάθος τρόπο, ενώ διερευνάται κατά πόσο το ελικόπτερο βρισκόταν στο προκαθορισμένο ύψος.
Με την ολοκλήρωση της έρευνα αναμένεται ο φάκελος να σταλεί στη Νομική Υπηρεσία προκειμένου να δοθούν περαιτέρω οδηγίες για χειρισμό της υπόθεσης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




