ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διερευνώνται 37 νέες υποθέσεις απόσπασης χρημάτων - Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Διερευνώνται 37 νέες υποθέσεις απόσπασης χρημάτων - Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Άλλες 37 νέες υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και κλοπής από αντιπρόσωπο, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, εναντίον 41χρονης και 30χρονης, που τελούν υπό κράτηση για παρόμοιου είδους υποθέσεις. Με τις νέες υποθέσεις που εντοπίστηκαν, ο συνολικός αριθμός των υποθέσεων, που διερευνώνται εναντίον τους ανήλθε στις 49.

Σήμερα οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ανανέωσε το διάταγμα κράτησής τους για άλλες οκτώ ημέρες.
Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν στα τέλη περασμένου Ιουνίου, μετά από καταγγελίες που δέχθηκε η Αστυνομία, από πολίτες για εξαπάτησή τους και κλοπή των χρημάτων τους.

Συγκεκριμένα στα τέλη Ιουνίου, η Αστυνομία δέχθηκε δύο διαφορετικές καταγγελίες από πολίτες, σύμφωνα με τους οποίους προ μηνών, έδωσαν χρηματικά ποσά στην 41χρονη, με σκοπό να τους παρασχεθούν υπηρεσίες σχετικά με την εξασφάλιση χορηγίας για ανακαίνιση και ανέγερση οικίας. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια οι σχετικές αιτήσεις δεν έγιναν ποτέ.

Εναντίον της 41χρονης, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, στις 24 Ιουνίου 2022.

Κατά τη διερεύνηση των υποθέσεων εξασφαλίστηκε μαρτυρία και εναντίον 30χρονης, η οποία συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος στις 26 Ιουνίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Προέκυψε επίσης μαρτυρία για άλλες δέκα παρόμοιες υποθέσεις απάτης, στις οποίες φέρονται να εμπλέκονται η 41χρονη και η 30χρονη.

Από τη συνέχιση των αστυνομικών εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία για 37 νέες υποθέσεις παρόμοιας φύσεως, με αποτέλεσμα εναντίον της 41χρονης και της 30χρονης, να εκδοθούν νέα δικαστικά εντάλματα σύλληψης και να επανασυλληφθούν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό κράτος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό κράτος»

Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό, λειτουργικό κράτος, θέτοντας τις βάσεις για ειρηνική συνύπαρξη και αλληλοκατανόηση, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που παρέθεσε ο Ύπατος Αρμοστής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο, Ιρφάν Σιντίκ, με την ευκαιρία των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top