Eντόπισαν αναίσθητο άντρα να επιπλέει στην παραλία Μακένζι - Πληροφορίες

Eντόπισαν αναίσθητο άντρα να επιπλέει στην παραλία Μακένζι - Πληροφορίες

Το πρωί της Κυριακής, ναυαγοσώστες έτρεξαν να βοήθησουν αναίσθητο άντρα στο νερό.

Οπως αναφέρει σε δημοσίευση της η Π.Ε.Ε.Ν.Π. "Σε νέο περιστατικό ανταποκρίθηκαν σήμερα 3/07 και ώρα 10:30 περίπου οι ναυαγοσώστες στην παραλία Μακένζι της επαρχίας Λάρνακας."

Συγκεκριμένα οι ναυαγοσώστες κλήθηκαν να βοηθήσουν ηλικιωμένο άντρα ηλικίας 75 περίπου ετών ο οποίος ήταν αναίσθητος στο νερό.

Οι ναυαγοσώστες αφού τον ρυμούλκησαν στην ξηρά προχώρησαν στην παροχή των πρώτων βοηθειών ενώ έγινε και χρήση οξυγόνου αφού ο άντρας είχε εισροφήσει ποσότητα νερού.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κλήθηκε ασθενοφόρο για την αμεση μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί δημοσίως να αποφεύγει κάθε συζήτηση που αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2028, ωστόσο στο Προεδρικό γνωρίζουν καλά ότι η πολιτική συγκυρία εξελίσσεται ευνοϊκά για τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE