Ντίνα Κώνστα: Δεν ήθελα παιδιά – Έβλεπα τις άλλες κι έλεγα «πώς σκλαβώνονται έτσι;»

Ντίνα Κώνστα: Δεν ήθελα παιδιά – Έβλεπα τις άλλες κι έλεγα «πώς σκλαβώνονται έτσι;»

Θλίψη σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας σκόρπισε ο θάνατος της σπουδαίας ηθοποιού, Ντίνας Κώνστα.

Η σπουδαία ηθοποιός, που έπασχε από άνοια, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών δεν δημιούργησε ποτέ την δική της οικογένεια. Αυτό, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, ήταν μετά από δική της απόφαση.
«Από τη μάνα μου δεν περιοριζόμουν. Έβλεπα τις άλλες κι έλεγα πώς σκλαβώνονται έτσι. Έκανε η αδελφή μου παιδιά και ήταν σαν δικά μου. Όταν αρρώστησα, ήρθε στο νοσοκομείο η ανιψιά μου και με φρόντιζε καλύτερα και από παιδί μου. Εμένα η φυλακή δεν μου πάει» είχε πει σε συνέντευξή της στη Lifo.

«Σιχαινόμουν τους γάμους»
Παράλληλα, είχε αναφερθεί στην απόφασή της να μην παντρευτεί.

«Πρέπει να σου πω ότι εγώ έγινα ηθοποιός γιατί δεν θα μπορούσα να ζω μια φυσιολογική ζωή. Θέλω να ζω τις ζωές των άλλων, που λένε. Πάντα μας φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες από τη δική μας. Γι’ αυτό σιχαινόμουν τους γάμους, τις συμβάσεις και ήθελα να είμαι ελεύθερη» είχε συμπληρώσει η Ντίνα Κώνστα.

Δείτε την συνέντευξή της από το 2014

 

Πηγη: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE