LIFESTYLE

Απίστευτη ανατροπή στο X Factor – Αποχώρησε μα τον «υιοθέτησε» ο Ανδρέας Γεωργίου

Απίστευτη ανατροπή στο X Factor – Αποχώρησε μα τον «υιοθέτησε» ο Ανδρέας Γεωργίου

Δεν περίμενε κανείς αυτό το φινάλε στο X Factor!

Στον τάκο του X Factor live show με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου βρέθηκαν, το βράδυ της Κυριακής, ο Γιάννης Ονησιφόρου και ο Μίλτος Χαρόβας στο MEGA.

Τι κι αν στην αρχή οι ψήφοι ήταν 2 υπέρ της παραμονής του Μίλτου Χαρόβα και 1 υπέρ του Γιάννη Ονησιφόρου, ο coach και των δυο Μιχάλης Κουινέλης ήρθε να κάνει την ανατροπή. Και αυτός καθώς επέλεξε με βάση τις φωνητικές δυνατότητες των δύο διαγωνιζομένων να κρατήσει στο X Factor των Κύπριο καλλιτέχνη.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η διπλή του ψήφος να στείλει εκτός διαγωνισμού τον Μίλτο Χαρόβα. Ο παρουσιαστής του X Factor, Ανδρέας Γεωργίου ήρθε όμως άμεσα να ρίξει την… «βόμβα» και να «κλέψει» τον 17χρονο τραγουδιστή.

«Από την πρώτη μέρα που έχω γνωρίσει εδώ αυτό το παιδί, πάντα με συγκινούσε γιατί έχω ζήσει εδώ πέρα κάποια στιγμιότυπα που θυμάμαι. Να φεύγω από τη δική μου πρόβα που έπρεπε να κάνω ένα χορευτικό πάνω στην αίθουσα και τον έβλεπα πάνω σε ένα πιάνο αργά τη νύχτα να προσπαθεί να τα καταφέρει. Είναι ένα γλυκό παιδί που είμαι σίγουρος ότι όλοι εδώ μέσα τον λατρεύουν. Η Μαρίζα θέλει να τον υιοθετήσει, όμως Μαρίζα μου θα τον υιοθετήσω εγώ! Και τι εννοώ με αυτό… Στη Γη της Ελιάς έχουμε έναν ρόλο, είναι ήδη γραμμένος, ενός τυχοδιώκτη μουσικού του δρόμου που με ένα ποδήλατο θέλει να γυρίσει όλη την Ελλάδα μας. Αυτό θα μας δώσει και την ευκαιρία να κάνουμε γυρίσματα μαζί παντού με μια κιθάρα και ένα πιάνο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου αφήνοντας τους πάντες άφωνους στο X Factor live show του Μεγάλου Καναλιού.

Πηγη: zappit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top