Διέρρηξαν τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Πάφο για 70 ευρώ – Καταζητείται 19χρονος

Διέρρηξαν τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Πάφο για 70 ευρώ – Καταζητείται  19χρονος

Υπόθεση διάρρηξης της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στην Πάφο διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου καταγγέλθηκε την 1η Ιουλίου από την Υπεύθυνη της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου ότι διαρρήχτηκε το οίκημα και απέσπασαν άγνωστα πρόσωπα το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου επισκέφτηκαν την περιοχή και από περαιτέρω εξετάσεις στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 19χρονου.

Εναντίον του 19χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE