Διέρρηξαν τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Πάφο για 70 ευρώ – Καταζητείται 19χρονος

Διέρρηξαν τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Πάφο για 70 ευρώ – Καταζητείται  19χρονος

Υπόθεση διάρρηξης της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στην Πάφο διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου καταγγέλθηκε την 1η Ιουλίου από την Υπεύθυνη της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου ότι διαρρήχτηκε το οίκημα και απέσπασαν άγνωστα πρόσωπα το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου επισκέφτηκαν την περιοχή και από περαιτέρω εξετάσεις στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 19χρονου.

Εναντίον του 19χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE