Ψαράς έπιασε σπάνιο μπλε αστακό στο Πόρτλαντ - Δείτε φωτογραφία

Ψαράς έπιασε σπάνιο μπλε αστακό στο Πόρτλαντ - Δείτε φωτογραφία

Τον πιο σπάνιο αστακό του κόσμου -τον μπλε- έπιασε ένας ψαράς στις ακτές του Πόρτλαντ το Σάββατο.

Ο άνδρας ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Twitter, ωστόσο όπως ανέφερε στην ανάρτησή του, αφού τον έπιασε, μετά τον επέστρεψε στο νερό καθώς είναι εξαιρετικά σπάνιος.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως είναι σχεδόν ακατόρθωτο να τους ψαρέψεις, καθώς μέχρι τώρα υπάρχουν ένας στα δυο εκατομμύρια.

Το μπλε χρώμα του αστακού προέρχεται από μία γενετική ανωμαλία που αναγκάζει τον οργανισμό του να παράγει υπερβολική ποσότητα μιας συγκεκριμένης πρωτεΐνης, κρυστασιανίν, σύμφωνα με το Ενυδρείο SEA.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

Με γραπτή δήλωση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης εκφράζει τη βαθιά θλίψη της Κυβέρνησης για την τραγωδία στη Γερμασόγεια, με την κατάρρευση πολυκατοικίας και την απώλεια ανθρώπινων ζωών, τονίζοντας παράλληλα ότι η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και θα προχωρήσει σε πλήρη διερεύνηση των αιτίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE