Οζερσάι: «Δεν είναι νέες οι προτάσεις Ταταρ...να μην πάνε χαμένες, όπως έγινε με το κλειστό Βαρώσι»

Οζερσάι: «Δεν είναι νέες οι προτάσεις Ταταρ...να μην πάνε χαμένες, όπως έγινε με το κλειστό Βαρώσι»

Δεν είναι νέες οι προτάσεις που υπέβαλλε για συνεργασία με την ε/κ πλευρά ο Ερσίν Τατάρ, δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΛ, Κουντρέτ Οζερσάι υποστηρίζοντας ότι προετοιμάστηκαν από τις υποδείξεις που εδώ και χρόνια κάνει το κόμμα του για το θέμα και ευχήθηκε «να μην πάνε χαμένες, όπως έγινε με το κλειστό Βαρώσι».

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε γραπτή του δήλωση χθες, ο κ. Οζερσάι είπε ότι πρέπει και οι δύο πλευρές, χωρίς να περιμένουν μια περιεκτική λύση του Κυπριακού, να καθίσουν σε μια τέτοια περίοδο οικονομικών δυσκολιών, να βάλουν τις προτάσεις τους στο τραπέζι, να τις συζητήσουν και να βρουν ένα κοινό σημείο. Και όχι, πρόσθεσε, να προσπαθούν για την αναβάθμιση του καθεστώτος τους.

Το κόμμα του Λαού, συνέχισε, πριν 5 χρόνια είχε κοινοποιήσει το όραμά του για «Συνεργασία πριν από την λύση, χωρίς λύση», το οποίο – είπε – είχε γίνει αποδεκτό τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό και περιλάμβανε τότε προτάσεις για συνεργασία στο θέμα του φυσικού αερίου και το μεταναστευτικό.

Ο κ. Οζερσάι υποστήριξε ότι το «προεδρικό» πήρε τις δικές του προτάσεις και τις διεύρυνε, αλλά ανησυχεί – όπως ανέφερε – μήπως κι αυτές οι προτάσεις συνεργασίας πάνε χαμένες, όπως έγινε με την πρωτοβουλία για το άνοιγμα του Βαρωσίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σφαίρες στο κεφάλι του Δημοσθένους – Τι κατέδειξε η νεκροτομή - Καπέλο και κάλυκες «κλειδιά» για τους δράστες

Σφαίρες στο κεφάλι του Δημοσθένους – Τι κατέδειξε η νεκροτομή - Καπέλο και κάλυκες «κλειδιά» για τους δράστες

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα από τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το πρωί της Παρασκευής στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE