Βρετανός πήγε να ρίξει πισώπλατη μπουνιά και σακατεύτηκε - Δείτε βίντεο

Βρετανός πήγε να ρίξει πισώπλατη μπουνιά και σακατεύτηκε - Δείτε βίντεο

Πάνω από 17 εκατομμύρια προβολές έχει η μυθική αποτυχία του μεθυσμένου όπως φαίνεται τύπου στο Worcester.

«Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά» λέμε εδώ στην Ελλάδα, αλλά σύντομα θα υιοθετήσουν αυτό το «μότο», όπως φαίνεται και στη Βρετανία, καθώς τα νυχτερινά καμώματα στο Worcester τις πολύ πρωινές ώρες πρόσφεραν άφθονο γέλιο.

Ένας καβγάς στις 3:36 τα ξημερώματα, μετά από ξενύχτι, ευτυχώς δεν πήρε δυσάρεστη τροπή, αν και θα μπορούσε. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, έχει ξεκινήσει ένας τσακωμός με σπρωξίματα, μέχρι που ένας άντρας (με το κίτρινο φούτερ) πάει να χτυπήσει πισώπλατα στο κεφάλι με μπουνιά έναν άλλον άντρα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE