ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Αγγίζει τους 39 βαθμούς ο υδράργυρος - Ομίχλη θα σκεπάζει τα παράλια

Καιρός: Αγγίζει τους 39 βαθμούς ο υδράργυρος - Ομίχλη θα σκεπάζει τα παράλια

Εποχική χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή σύμφωνα με την πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα δεν αποκλείεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη τοπικά στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς 3 μποφόρ, ωστόσο αρχικά τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 32 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά, κυρίως στα παράλια, αναμένεται να παρατηρείται χαμηλή νέφωση και να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και στα ανατολικά παράλια, ενώ θα παραμείνει λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύχτες και νωρίς το πρωί αναμένεται να σχηματίζεται τοπικά χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως στα παράλια.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη, ενώ μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα παράλια, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top