Έκρηξη βόμβας σε όχημα εν κινήσει – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Έκρηξη βόμβας σε όχημα εν κινήσει – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Έκρηξη βόμβας "σήκωσε στο πόδι" τη Λάρνακα το πρωί της Τρίτης (05/07).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρο στις 6 παρά 10 το πρωί.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού σε εν κινήσει όχημα.

Από την έκρηξη, ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός φέρει τραύμα στο χέρι.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE