Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο - Απείλησε την 41χρονη υπάλληλο με κουκούλα, μάσκα και πιστόλι

Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο - Απείλησε την 41χρονη υπάλληλο με κουκούλα, μάσκα και πιστόλι

Υπόθεση ένοπλης ληστείας σε περίπτερο στην Χλώρακα  διερευνά το ΤΑΕ Πάφου. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα άγνωστος άντρας με καλυμμένο το πρόσωπο του με χειρουργική μάσκα και φορώντας την κουκούλα του φούτερ του, εισήλθε σε περίπτερο που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Χλώρακα και υπό την απειλή πιστολιού ή περιστρόφου το οποίο είναι άγνωστο κατά πόσο είναι αληθινό, απείλησε την υπάλληλο του περιπτέρου ηλικίας 41 ετών μόνιμη κάτοικο Κύπρου.

Ακολούθως  αφού της υπέδειξε να αποχωρήσει από το ταμείο μιλώντας στην αγγλική γλώσσα, απέσπασε το χρηματικό ποσό των 100- 200 ευρώ περίπου.  Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις. Την  σκηνή που  αποκλείστηκε επισκέφτηκε ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαπής , ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου και άλλα μέλη της ΑΔΕ Πάφου για επιτόπιες εξετάσεις . Αφού εξετάστηκε επιστημονικά στην συνέχεια ελευθερώθηκε.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE