Σε πρόκληση στο TikTok αποδίδονται βαθιές τρύπες που εντοπίζονται σε παραλίες της Φλόριντα

Σε πρόκληση στο TikTok αποδίδονται βαθιές τρύπες που εντοπίζονται σε παραλίες της Φλόριντα

Σε πρόκληση στο TikTok αποδίδονται βαθιές τρύπες που εντοπίζονται σε παραλίες της Φλόριντα.

Τοπικοί αξιωματούχοι στη νοτιοδυτική Φλόριντα δήλωσαν ότι οι βαθιές τρύπες που βρέθηκαν σε παραλίες της περιοχής πιστεύεται ότι είναι το αποτέλεσμα επισκεπτών που προσπάθησαν να συμμετάσχουν σε πρόκληση στο TikTok.

Η Άλισον Γουόρντ από την πόλη Σάνιμπελ είπε ότι βρήκε τέσσερις τρύπες, βάθους έως 1,5 μ. και πλάτους 1,2 μ. σε παραλίες.

«Παραλίγο να πέσω σε μία» είπε η Γουόρντ σε δηλώσεις στο δίκτυο WBBH-TV. «Έχω δει εσοχές, αλλά δεν έχω ξαναδεί τρύπες όπως αυτές».

Η δήμαρχος της Σάνιμπελ Χόλι Σμιθ, είπε ότι οι υπάλληλοι του Τμήματος Δημοσίων Έργων εργάζονται για να κλείσουν τις τρύπες.

«Όταν εξετάσαμε το βάθος και το μέγεθος ορισμένων που βρήκαμε στην παραλία, διαπιστώσαμε ότι δεν ήταν από ένα κάστρο από άμμο» ανέφερε η Σμιθ.

Η δήμαρχος είπε ότι μια viral πρόκληση πιστεύεται ότι βρίσκεται πίσω από τις ασυνήθιστες τρύπες.

«Υπήρχαν κάποιες προκλήσεις του TikTok που έλεγαν: "Πόσο βαθιά μπορείς να σκάψεις;"» εξήγησε.

Το αστυνομικό τμήμα του νησιού Μάρκο δημοσίευσε φωτογραφία στο Facebook την περασμένη εβδομάδα που δείχνει μια μεγάλη τρύπα σε μια παραλία με ένα φτυάρι εγκαταλελειμμένο μέσα.

Οι αστυνομικές αρχές ζήτησαν από όποιον σκάβει τρύπες στην παραλία να φροντίσει να τις κλείνει πριν φύγει.

«Παρακαλώ ξαναγεμίστε την τρύπα και πάρτε τα πράγματά σας μαζί σας. Είναι κίνδυνος για όσους συχνάζουν στην παραλία, ειδικά για τις όμορφες θαλάσσιες χελώνες μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE