Έβριζε μεθυσμένος τους αστυνομικούς - Συνελήφθη 51χρονος τουρίστας

Έβριζε μεθυσμένος τους αστυνομικούς - Συνελήφθη 51χρονος τουρίστας

Υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, κοινή επίθεση, ανησυχία, δημόσια εξύβριση μέθη και αντίσταση σε νόμιμη σύλληψη, διερευνά η Αστυνομία Πάφου με τη σύλληψη 51χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σύμφωνα με Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 4 Ιουλίου, στις 19:30, κλήθηκε η Αστυνομία σε ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο βάσει καταγγελίας ότι τουρίστας ήταν μεθυσμένος και προκαλούσε ανησυχία. Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβηκαν στη σκηνή και στον διάδρομο ορόφου του ξενοδοχείου εντόπισαν ένα άντρα, που φέρεται να παρουσίαζε τα συμπτώματα της μέθης και να προκαλούσε ανησυχία, ενώ φέρεται να εξύβρισε τους Αστυνομικούς.

Ακολούθως συνελήφθη, ενώ κατά τη νόμιμη σύλληψη φέρεται να αντιστάθηκε και να "χρησιμοποιήθηκε η ανάλογη υπό τις περιστάσεις βία μέχρι να επιτευχτεί η σύλληψη του".

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE