LIKE ONLINE

Μπερδευτήκατε; Και όμως δεν είναι αυτό που νομίζετε! Δείτε τι κρύβεται πίσω από τα γένια...(ΦΩΤΟ)

Μπερδευτήκατε; Και όμως δεν είναι αυτό που νομίζετε! Δείτε τι κρύβεται πίσω από τα γένια...(ΦΩΤΟ)

Αυτή δεν είναι μια άλλη βερσιόν της Κοντσίτα, είναι η Χαρναάμ Καούρ, από το Μπέρκσαϊρ της νοτιοανατολικής Αγγλίας, που βρίσκεται στα δυτικά του Λονδίνου και είναι γυναίκα.

Πάσχει από μια σπάνια ασθένεια παραγωγής ανδρικών ορμονών

Παρά το γεγονός πως ο οργανισμός της παράγει ασυνήθιστα υψηλό ποσοστό ανδρικών ορμονών, με αποτέλεσμα να έχει απίστευτη τριχοφυΐα για γυναίκα, αυτό δεν την εμπόδισε να συμμετάσχει σε γαμήλια φωτογράφιση, σπάζοντας τα πάσης φύσεως ταμπού.

Η βοηθός καθηγητή, ξεκίνησε να βλέπει τις τρίχες του προσώπου της να αναπτύσσονται υπερβολικά σε ηλικία 11 ετών και ξόδεψε χιλιάδες λίρες, προσπαθώντας να τις ξεφορτωθεί, αλλά μάταια.

Σε ηλικία 16 ετών, έχοντας υποστεί αφόρητο bullying, το οποίο δεν έχει σταματήσει ακόμα, έφτασε σε σημείο να θέλει να αυτοκτονήσει. Αφού το σκεφτόταν και έπλαθε σενάρια για ένα χρόνο, πήρε τη μεγάλη απόφαση... Διοχέτευσε όλη την ενέργεια που ξόδευε στις αυτοκτονικές τάσσεις, σε θέληση να αλλάξει τη ζωή της!

Αυτό την οδήγησε στο να βαφτιστεί Σιχ, μια θρησκευτική κάστα, τα μέλη της οποίας απαγορεύεται να κόψουν τρίχες από οποιοδήποτε μέρος του σώματός τους.

Στην αρχή το μούσι μεγάλωνε για θρησκευτικούς λόγους, όμως στη συνέχεια η Χαρναάμ το δέχτηκε ως χαρακτηριστικό γενναιότητας και ως έναν τρόπο να σπάσει τα δεσμά του συνηθισμένου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top