Δύτης κινδύνεψε σε κατάδυση στο «ΖΗΝΟΒΙΑ» - Στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα

Δύτης κινδύνεψε σε κατάδυση στο «ΖΗΝΟΒΙΑ» - Στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα

Δύτης κινδύνευσε στην επαρχία Λάρνακας, το πρωί της Τρίτης(05/07), με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.

Σε ανακοίνωση του το ΚΣΕΔ Λάρνακας, έλαβε πληροφορία που αφορούσε δύτη σε κίνδυνο, ο οποίος είχε καταδυθεί στο ναυάγιο «ΖΗΝΟΒΙΑ» στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Λάρνακας.

Το Κέντρο ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας - Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», κινητοποιώντας σκάφος της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ για παραλαβή του.

Ο δύτης ο οποίος υπέστη πνευμονικό οίδημα,  παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο  και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Το καμένο βαν, τα πυρά και οι σκιές πίσω από τη δολοφονία Δημοσθένους – Τι ψάχνει η Αστυνομία

Βίντεο: Το καμένο βαν, τα πυρά και οι σκιές πίσω από τη δολοφονία Δημοσθένους – Τι ψάχνει η Αστυνομία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού για την άγρια δολοφονία του 49χρονου επιχειρηματία και Προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας «Καρμίωτισσα», Σταύρου Δημοσθένους, που σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Πέμπτης στη Λεμεσό.